Acum te poti bucura de WhatsApp si pe calculator

June 23, 2016 | Author: | Posted in COMUNICATE DE PRESA, DIVERSE, TIMP LIBER

Una dintre aplicatiile pe care aproape oricine o are telefonul mobil este WhatsApp. Probabil, este, cea mai utilizata aplicatie de mesagerie disponibila in zilele noastre din diverse motive plauzibile. WhatsApp a fost mereu utilizata doar pentru smartphone-uri, fara sa aiba in vedere ideea ca poate fi folosita si prin intermediul laptopurilor. Insa, lucrul acesta s-a schimbat, aplicatia fi descarcata pe laptop si astfelin acest fel am avut de invatat din folosirea noastra vasta, a aplicatiei. Pe calculator ruleaza foarte bine. Atunci cand vorbim de modalitatea primirii sau trimiterii de mesaje, nu exista o diferenta mare in comparatie cuWhosDown sau alte parti terte. Dar, ceea ce este cu adevarat important este faptul ca nu mai este nevoie de o aplicatii terte deoarece este posibil ca dezvoltatorii sa stocheze informatii fara stirea utilizatorilor.

Cum poate lucra WthasApp pe Windows PC? Este simplu sa fii cinstit, riguros, este de asemenea usor si sa mananci placinta. Este necesar sa descarci linkul pe laptop si sa incepi instalarea. Acolo exista o animatia grozava care place tuturor. Cand s-a realizat instalarea aplicatiei, utilizatorii trebuie sa invete setarile precise de conectare la smartphone-urile lor pentru a dobandi totul si pentru a cauta. Executa etapele de pe desktop necesare platformei pe care o utilizezi si scaneaza codul QR cu scopul de a folosi aplicatia WhatsApp pentru Windows PC. Dupa ce s-a instalat, trebuie sa fie simplu de folosit, dar este necesar sa fiti informati putin bara meniului.

Optiunea actuala, nu exista in terte programe. Din bara de meniu, utilizatorii pot realiza un chat nou, un grup nou si chiar sa arhiveze cat-uri intregi. Mai mult decat atat, nu trebuie sa existe vreo problema, utilizatorii au optiunea de a alege daca sunt sau nu pentru actualizarea WhatsApp-ului. WhatsApp pe laptop, permite ca si pe smartphone, sa faci fotografii, filmulete video, sa utilizezi camera existenta, inregistrari video, inregistrari audio, sa apelezi si sa te vezi cu ajutorul ecranului color, fara existenta unei bariere de acces. Intr-adevar, ne face placere sa utilizam WhatsApp pe laptop si incurajam persoanele sa nu accepte ofertele din partea tertelor parti pentru aplicatia originala, mai ales din motive de siguranta, precum si faptul ca versiunea originala va fi bine gestionata si protejata.

Article Source

Ti-a placut articolul sau comunicatul de presa? Daca da, atunci poti da share pe Facebook, Twitter sau Google Plus, iar daca vrei sa faci o completare, comenteaza mai jos!

Author:

This author has published 33 articles so far. More info about the author is coming soon.

Leave a Reply