8 moduri de a folosi Instagram-ul pentru afacerea dvs

April 22, 2015 | Author: | Posted in Marketing, Publicitate, Publicitate online

Instagram-ul poate fi mai mult decat o modalitate de socializare. Este un loc potrivit si pentru dezvoltarea unei afaceri. Sunt cativa pasi simpli care te pot ajuta in aceasta directie.

1. Arata-ti produsele

Pe langa pozele artistice poti adauga si produsele tale. Insereaza-le printre instanteneele zilnice si ai parte de promovare pentru ele.

2. Arata cum au fost facute

Consumatorii sunt mereu curiosi sa afle care e procesul de creare al unui produs. Lasa-i sa vada care sunt etapele crearii. Daca acesta este unul care necesita timp e cu atat mai bine. Ai de unde crea continut pentru show case.

3. Du-i in spatele culiselor

Arata-le parti la care foarte putini oameni au acces. Spre exemplu cei care au organizat premiile Grammy anul acesta, au oferit spectatorilor imagini din culise care aratau cum erau organizate lucrurile.

 

 

4. Arata ce poate face produsul tau

Foloseste-te de filmulete prin care poti arata utilizatorilor, ce poate face produsul tau si ce aduce el nou.

5. Evidentiaza ceea ce fac angajatii tai

Posteaza fotografii care sa arate viata de birou a companiei tale. Foloseste poze autentice pentru ca oamenii sa vada cum decurg lucrurile.

 

6. Da share unor citate motivationale

Oamenii au nevoie de imagine care sa le sugereze optimism si buna dispozitie. Foloseste Instagramul pentru a posta mesaje motivationale relevante pentru valorile companiei tale.

7. Concursuri

Nu e suficient sa strangi followeri pe Instagram. Trebuie sa stii sa ii mentii activi iar o solutie ar fi diferite concursuri.

 

8. Call to action

Odata ce ai atentia lor e timpul pentru afaceri. La un moment dat trebuie sa treci de la following la actiune. Altfel nu te poti astepta ca Instagramul sa iti ajute compania.

sursa

Article Source

Ti-a placut articolul sau comunicatul de presa? Daca da, atunci poti da share pe Facebook, Twitter sau Google Plus, iar daca vrei sa faci o completare, comenteaza mai jos!

Author:

This author has published 11 articles so far. More info about the author is coming soon.

Leave a Reply

Additional Articles From ‘Marketing’