5 motive pentru care un ansamblu rezidential este mult mai avantajos decat un apartament clasic

December 6, 2015 | Author: | Posted in IMOBILIARE SI CONSTRUCTII

Gasirea unei locuinte perfecte reprezinta fara doar si poate o adevarata provocare pentru multi dintre noi avand in vedere ca ori de cate ori suntem pusi in situatia de a ne alege viitoarea locuinta, devenim extrem de confuzi. Unul dintre aspectele care ingreuneaza substantial gasirea unei locuinte este dat de faptul ca piata imobiliara dispune la ora actuala de unul dintre cele mai complexe portofolii de oferte, fiind de departe unul dintre cele mai prospere domenii de activitate din ultimii ani. Recent insa, ansamblurile rezidentiale par sa fie in topul preferintelor celor mai multi dintre proprietari avand in vedere avantajele pe care aceste asezari le aduc.
In urma cu cativa ani, ansamblurile rezidentiale nu erau tocmai pe gusturile proprietarilor avand in vedere ca acestea dispuneau de niste preturi mult prea piperate, insa recent, tot mai multi proprietari iau in calcul si varianta de a locui intr-un apartament nou in ansamblul rezidential Sancasa , datorita faptului ca spre deosebire de apartamentele clasice, acestea dispun de o serie de avantaje pe care le-am putea numi exclusiviste. Iata 5 motive pentru care sa locuiesti intr-un ansamblu rezidential.
Calitatea cladirii este unul dintre avantajele de baza pentru care un ansamblu rezidential reprezinta cea mai porivita alegere pentru dumneavoastra. Avand in vedere ca aceste cladiri sunt construite recent, am putea spune ca acestea dispun de o izolare termic si respectiv fonica exceptionala, lucru care cel mai probabil se va vedea pe facturile de utilitati. In plus, instalatiile electrice si respectiv cele termice de care dispun aceste cladiri sunt fara indoiala noi, astfel ca nu va veti lovi nicidecum de problema pierderilor de niciun fel din acest punct de vedere.

Blocuri cu apartamente noi – Sancasa.ro

Spre deosebire de un apartament clasic, un ansamblu rezidential va pune la dispozitie o serie de facilitati pe care le putem considera un lux. Cateva dintre aceste facilitati sunt date de faptul ca veti dispune de un spatiu de joaca special creat pentru copii, spatii verzi in care sa va relaxati alaturi de cei dragi, un numar suficient de locuri de parcare, precum si un nivel de siguranta mult mai ridicat.
Posibilitatea de a negocia pretul direct cu dezvoltatorul. Spre deosebire de un apartament in cadrul unui bloc, in cazul unui ansamblu rezidential avem posibilitatea de a lua legatura direct cu dezvolatorul pentru a discuta toate aspectele legate de achizitionarea viitoarei locuinte.
Localizarea acestora reprezinta de departe unul dintre cele mai importante avantaje avand in vedere ca acestea sunt amplasate in locatii pe care le putem numi selecte avand in vedere ca sunt situate departe de zgomotul si aglomeratia specifica oraselor.
Nu in cele din urma avantaj insa este dat de faptul ca locuintele din cadrul ansamblurilor rezidentiale sunt mult mai spatioase decat cele de care dispun apartamentele conventiale, aspect care cu siguranta ne va oferi un grad de confortabilitate mult mai ridicat.

Article Source

Ti-a placut articolul sau comunicatul de presa? Daca da, atunci poti da share pe Facebook, Twitter sau Google Plus, iar daca vrei sa faci o completare, comenteaza mai jos!

Author:

This author has published 1 articles so far. More info about the author is coming soon.

Leave a Reply