3 Greseli frecvente pe care nu trebuie sa le faci atunci cand vrei sa alegi cel mai bun serviciu de gazduire

August 26, 2017 | Author: | Posted in Gazduire web

 

Alegerea unui serviciu de web hosting reprezinta una dintre cele mai mari provcari ale unui webmaster in conditiile in care aceste servicii joaca un rol atat de important pentru buna functionare a unui site web. Serviciile de web hosting s-au diversificat destul de mult in ultimii ani datorita faptului ca au aparut numeroase companii care ne pot pune la dispozitie astfel de servicii si acest aspect pare sa fie unul dintre lucrurile care ingreuneaza cel mai mult alegerea pe care trebuuie sa o facem in acest sens.

Serviciile de web hosting se regasesc in general sub forma de pachete avand in vedere ca asa este mult mai simplu pentru un client sa poata determina care dintre pachetele disponibile i se potriveste cel mai mult. Astfel de servicii sunt extrem de usor de obtinut astazi avand in vedere ca multiple companii ne permit sa facem acest lucru chair si online. O astfel de companie de unde putem achizitiona servicii de gazduire de calitate este Sc Gazduire Web Srl, companie care detine site-ul www.gazduire.ro. Iata asadar 3 greseli pe care este foarte important sa le evitam atunci cand vrem sa alegem cel mai bun pachet de gazduire.

Nu realizezi o analiza inainte de a opta pentru un pachet de web hosting.

Este adevarat ca la inceput, un pachet de tip Starter este mai mult decat suficient pentru a putea oferi o experienta placuta utilizatorilor, insa odata ce traficul pe site se inmulteste, s-ar putea sa fii pus in situatia de a opta pentru un alt pachet de gazduire. Pentru a putea face cea mai potrivita alegere, este mai mult decat recomandat sa realizezi o analiza amanuntita a traficului pe care il ai pe site si doar mai apoi sa alegi un pachet de gazduire potrivit pentru nevoiletale actuale. O alegere necorespunzatoare poate afecta fucntionalitatea site-ului pana in momentul in care vei alege un pachet potrivit. Partea buna este faptul ca poti trece in orice moment de la un pachet de gazduire mai mic la unul cu resurse mai multe.

Nu verifici Uptime-ul oferit de catre companie.

Verificarea uptime-ului reprezinta un lucru esential pe care ar trebui sa il faca orice webmaster inainte de a alege serviciile de web hosting ale unei companii. Uptime-ul indica foarte clar timpul cat un server a fost fucntional pe o anumita perioada de timp. Ideal ar fi ca acest uptime sa fie de minim 99,9%, caz in care inseamna ca serverul a fost pentru cateva minute nefunctional, deci si site-urile gazduite pe acesta au fost inaccesibile.

Nu verifici operativitatea serviciilor de suport.

Operativitatea serviciilor de suport, dar si calitatea suportului reprezinta o mare parte din tot ceea ce alcatuieste imaginea si seriozitatea unei companii. Este foarte important ca suportul tehnic sa vine cu o solutie la problemele pe care le intampini in ceea ce peiveste aceste servicii in cel mai scurt timp posibil.

Sc Gazduire Web Srl este o companie care ofera servicii de gazduire web si inregistrare domenii de inalta calcitate la unele dintre cele mai avantajoase preturi de pe piata.

Article Source

Ti-a placut articolul sau comunicatul de presa? Daca da, atunci poti da share pe Facebook, Twitter sau Google Plus, iar daca vrei sa faci o completare, comenteaza mai jos!

Author:

This author has published 4 articles so far. More info about the author is coming soon.

Leave a Reply